Purple sparkle

 
Det tredje av de nya lacken: Purple Sparkle. Lila glitter ? Jag är en vandrande lila diskokula ! Men det gör inget, jag gillar ju glitter. Och färgen, ja den är lite av en blaning av de två bilderna. Det var så himla svårt att fånga den på bild men en sak kan jag lova; DET GLITTRAR !!!
 



Amerikanska blåbärsmuffin

 
Bakade nyss amrikanska blåbärsmuffin, har inte ens hunnit smaka än. Men smeten var god så jag tror nog att de blev goda efter ugnen ockå.



New shoes

Köpte nya skor i söndags och gjorde ett riktigt kap ! 3 par tygskor (ÄLSKAR tygskor) för 198 kr från Skopunkten. Så himla bra med tygskor för det är snyggt till allt, mer eller mindre i alla fall.



Jag är stolt över mig själv

Idag tog jag det stora och första steget till ett bättre liv. Äntligen har jag tagit tag i det hela för att ta reda på vad det är som fått mig att må såhär i flera år. Vad det är som gjort att jag haft dödsångest sedan jag var 6 år gammal. Det är dags nu, jag måste få rätsida på detta. Hoppas verkligen att jag får en förklaring till varför jag agerat som jag gjort under många år. Det kan bara bli bättre nu, jag är stolt över mig själv.



Huvudvärken från helvetet

Det har varit en jobbig vecka.. haft sånn huvudvärk att jag var sååååå nära på att akut åka in till sjukhuset mitt i natten för att jag vaknade av värken. Men nu är huvudvärken borta och allt annat är lugnt också. Jag har varit väldigt tankspridd denna vecka men känns som jag fått bitarna på plats igen. Jag jobbar en vecka till och sen åker jag till mamma en vecka på Gotland, ska bli skönt att få ta det lugnt och bara vara.
 
Annat nytt, jag ska börja träna kickboxning med Sara och Jenny. Två vänner som jag umgåts med sen jag var 16. Det blir även till att börja träna på gym med mitt hjärta. Jag är inte en sån som fastnar i soffan egentligen. Jag har bara hamnat i en ond cirkel. Jag ska ta tag i dethär nu, jag mår som bäst när jag får träna mycket, hårt och ofta.
 
Men nu ska jag kika på Pluras Kök snart och bara ta det lugnt. Det behövs.



Electric blue

 
Det andra nya nagellacket, ELECTRIC BLUE, och jag bara älskar färgen. Gick inte riktigt att fånga på bild men det är verkligen en intensiv blå färg. Tog dock inte kort direkt efter jag gjorde klart naglarna, hann jobba två dagar först så därför tummen ser lite "repig" ut. Men färgen satt bra ändå, en vecka höll den och då jobbar jag med händerna hela dagen och monterar lastbils motorer. Vad säger vi om det ? Tummen upp ! 



Trött..

Jag är så himla trött efter jobbet, har nog inte riktigt vant mig vid att jobba igen såhär efter semestern men bara denna och nästa vecka kvar. Sen åker jag till Gotland i en vecka. Men imorgon lovar jag att lägga upp en bild på mina naglar som jag gjorde i söndags. Vart riktigt nöjd.



Right now

Håller på att fixa naglarna. Blått som f*n och jag gillar't!



sex in the morning

Vaknade klockan sex av att en hungrig katt ville ha mat.. och jag som var så trött och bara ville sova. Var på Grönan igår och idag är min sista semesterdag, imorgon är det tillbaka till sommarjobbet för de två sista veckorna. Men men, jag ska fortsätta kika på gamla tv-serier av varierad kvalité tills min älskling vaknar.  



Lila skimmer

 
Köpte fyra nya nagellack när vi var på Malma marknaden för 2-3 veckor sedan. Har bara hunnit testa detta än så länge men gillar färgen och det är så himla snyggt att det verkligen skimmrar och inte glittrar. Sitter som sten också, efter 1,5 vecka började färgen släppa.



Grönan

Dags att bli barn på nytt idag, it's time for Gröna Lund !



What´s to come

Köpt fyra nya nagellack och jag har hunnit testa ett än så länge. Kommer bild sen. Även lite annat smått och gott !



Favorit

 
Den neon rosa toppen på bilden är en av mina favoriter. Skit snygg färg, sitter perfekt och det bästa av allt; man syns så in i helvete ! Köpten den på H&M för 149 kr tror jag, ett riktigt fynd.



Home

Hemma från Gotland, rätt skönt.. men det är konstigt när det känns mer som att man "kommer hem" när man åker av båten i Visby än när man åker av den i Nynäshamn.

Ikväll är det tänkt att jag ska åka kryssning med med barndomsvän, hoppas det blir så. På återseende !



AWESOME !

Winnerbäck var kung ! Fler ord är bara överflödiga.



Winnerbäck

I söndags morse klockan 03-någonting när vi stod och väntade på att få köra på båten så sa Jesper "Vet du vad vi glömde ? Winnerbäck biljetterna..". Alltså, vilka idioter glömmer konsertbiljetter ?!! Efter att jag varit pissförbannad på mig själv i några timmar tänkte jag "Aja, bara försöka få biljetterna utskriva på nytt eller få tag på nya."
 
Så i måndags åkte vi in till Visby för att försöka få Ticnet att skriva ut nya biljetter till oss och jag hade laddat upp med hur mycket bra argument som helt för att vi skulle få nya biljetter utskriva. Jag hade till och med skrivit ut alla papper från ticnet som gick om att vi hade betalt och allt sådant. Och så gick jag fram till kvinnan bakom disken och sa "Hej ! Jätte klumpigt jag vet, men vi glömmde våra biljetter hemma i Södertälje men jag har alla papper på att vi har betalt och allt. Går det att skriva ut nya biljetter eller måste vi köpa nya ?" och eftersom jag hade förväntat mig att jag skulle få argumentera mig till biljetterna så blev jag så himla snopen när hon skrev ut biljetterna utan att ljud och sa "Varsågoda !". Så ikväll blir det Winnerbäck trotts allt !



RSS 2.0