Inspiration

Har värsta inspirationen till en nageldesign som jag ska göra sen. HÅLL UTKIK !



Jag kanske skulle ha blivit bagare istället ?



Bakade ett helt sjukt gott bröd i fredags. Med basilika och ost i. Kanske inte det nyttigaste, men vem fam bryr sig ?!! Haha, dock trodde jag att de skulle bkli två små söta limpor men dom blev liksom muterade på något vis. Fungerar bra både till maten och som frukostbröd.
Recept hittar du HÄR !

(Jag böt ut dillen mot basilika, karln min har lite svårt för dill)




You got to do, what you got to do

Baby sitter i vardagsrummet med en kompis och lyssnar på musik, snackar skit och dricker öl. Sådant som man vill göra en fredag kväll, bara slappna av och ha det allmänt gött. Jag däremot sitter i sängen och pluggar.. sådant som man inte vill göra en fredags kväll. Men men, måste man så måste man.




Hennes älskade karl

God morgon världen ! Sjukt trött tjej som ska försöka plugga lite grann innan hennes älskade karl vaknar, skulle egentligen gått upp vid sju men det var verkligen omöjligt. Efter vi ätit frukost och gjort oss klara sen ska vi åka och beställa soffa. Ska bli så jäkla gött med ny soffa, den vi har nu passar verkligen inte in här, haha.




Inte så komplicerat idag



Kör inte så komplicerat idag. Linne, kavaj och jeans. Tänkte ha skjorta men det såg liksom inte bra ut. Flätade håret också, något som jag verkligen aldrig gör annars men idag blev det fint !

Stand-by idag = sitta och vänta mellan 0700-1000 och vara beredd att åka och jobba om de ringer.




Böngryta



Idag tänkte jag att jag skulle testa något nytt till middag och hittade ett recept i min kokbok Stora Kokboken på en böngryta som lät löjligt god och verkade super enkel att göra.

Ingredienser:
2 förpackningar vitabönor
Rödpaprika
Gullök
2 klyftor vitlök
Grön chili
2 krm rosmarin
1 lagerblad
2 dl cremé fraiche
2 msk tomatpuré
Vatten
Salt & peppar
Jag valde att ha pasta till men passar även till ris eller bara för sig själv.

1. Skär löken i klyftor, paprikan och chilin i strimlor, dela vitlöks klyftorna på mitten och fräs allt i olja tills löken mjuknat.
2. Tillsätt rosmarin och lagerblad.
3. Skölj bönorna och häll i stekpannan + lite vatten (har du i för mycket vatten blir det bara en enda soppa). Ha även i cremé fraichen och tomatpurén.
4. Låt puttra ca. 10 minuter och smaka sedan av, salta och peppra om de behövs.
KLART !

Ja, det var enkelt att göra och vart gott. Men det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Det vart mer som en vegetarisk korvstroganoff. Nästa gång ska jag byta ut cremé fraichen och tomatpurén till krossade tomater. Men det fungerar lika bra utan någon "sås" också.


Utan sås            Med sås

Ett litet "husmors-tips": När man lagar mat som innehåller någon form av tomat som färska tomater, tomatpuré, chilisås.. ja ni fattar, så ska man ha i en nypa socker för att framhäva smaken hos tomaten.




Inspirations bomb



Tänkte lägga upp denna bild i det förra inlägget men ångrade mig. Varför slutade jag fota för ?!! Jag har tagit denna bild, på mig själv. Och förr kunde jag får inspirations bomber och bara satte igång. Saknar dom, hoppas att det kommer en snart ! För bilderna brukade bli riktigt bra.




Verkligen fullkomligt hatar

GAAAAAAAAAAH, jag hatar, verkligen fullkomligt hatar när jag inte lägger upp mina studier ordentligt. Som tur är börjar jag komma igång nu ordentligt med projektrapporten som är det enda som vi ska göra i ena kursen jag läser nu. På fredag, förhoppningsvis, får jag hem en översiktsplan över området jag tittar närmare på för en etablering av vindkraft. Men BLÄÄÄÄÄ för att jag inte satt igång först nu ! Stressen är hög kan jag lova. Och som om inte det vore allt så måste jag iväg och jobba ikväll och jag har satt upp mig imorgon också.. fast jag inte har tid. Jag får skylla mig själv helt enkelt, och tyvärr plugga i helgen. Men men, thats life, sometimes a bitch but just fuck it. Nej, nu ska jag inte klaga något mer, jag måste göra mig klar för att åka.



En kvinna SKA ha kurvor




Jag vet inte varför, och jag tycker inte om det heller egentligen, men jag är så sjukt fixerat av siffran på vågen. Jag vet inte varför jag är så bestämt med att jag inte får väga mer än 53 kg. Absolut inte mer än 54 kg. Och jag tycker själv att det är larvigt att jag inte mår bra i mitt eget skinn om jag väger mer än så.. men det är så det är, tyvärr. Så fort någon av mina vänner eller någon kompis-kompis tycker att de är stora är jag först med att få dom att förstå att de är vackra precis som de är. För det är de dom är. Det är det alla är, alla är vackra precis som dom är.
Och vad som gör det hela ännu konstigare är att jag tycker att kvinnor SKA ha kurvor. En kvinna utan kurvor är ingen riktig kvinna. Jag vet att detta låter som att jag är en enda stor dubbel moral. Jag är förvirrad själv.




Pink, pink, pink, yellow and pink



Jag har i alla fall målat naglarna. Detta är dock vilken nivå min inspiration ligger på. Jag har massvis med idéer men ingen inspiration för att förverkliga dom. Jag antar att det kommer, håll ut !




Sliten

Det har stått väldigt still här. Men jag har liksom inte haft tid, och ibland kommer det att bli så, att jag inte har tid. det har varit mycket i skolan, stress inför vad jag skulle söka till hösten och jag har velat spendera tid med mannen i mitt liv. Och sist men inte minst.. jag är trött, sliten och vill egentligen bara sova.




Ungefär såhär trött ser jag ut.. när jag är sminkad.
MEN, älskar att mitt hår äntligen fått lite lägnd.




It sucks to be me right now..

Pollensäsongen från helvetet.. svullna ögon, svullen näsa, bomull i huvudet, feber, näsa som konstant rinner och ögon som rinner dom också. I sucks to be me right now ! Men om en/två veckor borde jag ha fått upp skydd mot pollen ordentligt i kroppen så då borde de inte vara några problem. Men ändå.. det suger just nu. Min konstanta sällskap här hemma, förutom min karl, är en toalettpappersrulle. Måste snyta mig hela tiden så måste ju ha papper med mig hela tiden..



Utgång på ingång


Wohooo, tjejerna kommer till stan ikväll och det är utgång på ingång. Blir lite nostalgi på Stanleys. Ska ta och komma på vad jag ska ha på mig och sen är jag klar. Sweet !



Barnmorskan



Yeeeey.. eller inte.. ska till barnmorskan. Inte gravid, behöver nytt recept på mini-piller. Sen är det bara hem och plugga innan jag ska iväg på kurs. Psykologi; varför tonåringar inte vill jobba i skolan och varför de inte lyssnar. Som ni kanske förstår, kurs med jobbet. Men nu ska jag kila, blir en promenad till barnmorskan i det soliga vädret.

Tjingeling, som min morfar brukar säga !




1.0

Jag nådde mitt mål på högskoleprovet, jag fick 1.0 eller mer. Nomeringstabllen (där mans er hur mycket man fick) för i år kommer den 23 april men jag kollde mit förra årets. Och med tanke på den ökning jag gjorde från när jags krev provet förra gången, 2010 då jag fick 0.7, så har det satt sig i mitt huvud att jag tänker inte sluta skriva fören jag får 2.0.



RSS 2.0