Mitt långa mörka hår

 
Nu ska jag ta med mig mitt långa mörka hår, min stora näsa och mina gröna byxor ut för en hel kväll. Ikväll blir det middag och utgång för att fira min kära Sara. Behöver en helkväll efter allt jobb ! Hare gött så hörs vi imorgon.



Just love it

 
Måste. Luta. Huvudet. Mot. Soffan. Orkar. Inte. Hålla. Upp. Det...
 
Sitter och pustar ut i soffan efter arbetsdagen, ska snart iväg och jobba 1,5 timme till. Privatundervisning dock så inte så jobbigt. Men är ändå rätt trött, skulle vart skönt att bara vara hemma. Men men, dricka lite kaffe (!), jag som inte dricker kaffe längre egentligen, och sen iväg. Skönt att det snart är helg.
 
Föresten så bara älskar jag min tröja jag har på mig idag. Köpte den i helgen i Vingåker.



Mörkhårig igen, gött mos !

Händer inte mycket just nu, jobbar och pluggar. Men bara tre dagar kvar efter denna så är jag klar med mitt två veckors heltids vikariat, Gud vad jag ska sova ! Annars var vi i Vingåker i lördags, deras factory outlet, och jag fyndade lite. Två tröjor, en kofta och ett par hörlurar, Jag har även färgat håret,mörkt igen, eller ja brunt i alla fall, så nu känner jag mig som mig själv igen. Gött mos !
 
Men nu är det dags att åka till jobbet !



If hell break loose

Om helvetet brakar lös och det inte är någon som tar emot dig när du faller
Var stark och rid ut stormen för du kommer ta dig igenom det



Jag dricker till och med kaffe

Ungefär såhär pigg är jag.. tror att jag avlider, helt seriöst !!! DÖD. Men det är bara att stå ut, fredag imorgon och sen är det helg. På lördag bär det av till Vingåker factory outlet. Hoppas man har tur och kan fynda riktigt rejält. Jag menar, får lön från Scania och CSN denna månad = mucho money så får passa på.
 
Nu ska jag plugga. Herregud, dricker till och med kaffe !



Hard work work !

Jobbade idag på dagen och ikväll var det dags att jobba igen, efter att jag snabbt hunnit hem och skickat iväg lite frågor till pappa om företaget han jobbar på som jag ska skriva ett arbete om. Nu ska jag läsa igenom en rapport och skicka in den, sen ska jag mysa ned mig i min onepiece och krypa ned i soffan brevid pojken min.
 
 
 
Diggar Gizmoz ögon på första bilden, hans ögon är större än mitt huvud !
 



Vägen till hjärtat går rakt genom magen

Jesper ringer och lilla, söta Carolin svarar och låter ynklig
C: Hallåå
J: Hej
C: Hej...
J: Jag är på väg hem nu, så jag är nog hemma om 30-40 minuter
C: Okej..
J: Vad är det ?
C: Jag är jätte hungrig
J: Men jag kan laga mat på en gång när jag kommer hem.
 
 
Va, vilken karl jag har. Så jag ska ta och plugga vidare lite och vänta på att han kommer hem och lagar mat till lilla mig.



Heltids jobb

Två veckors heltidsjobb väntar, syslöjd på en skola i Botkyrka. Och det börjar bli dags för mig att åka så här får ni en stel bild på mig så ni klarar er hela dagen. Eller till tre i alla fall, slutar 1410, skönt ! Då blir det hem och plugga.



Today

Har precis gjort naglarna, svarta. Men pek- och långfingret fick bli vita med en zebra touch. Ska hoppa in i duschan snart och sedan måste jag fixa mig innan två vänner kommer hit. Middag och sen utgång ! Var nere i centrum idag och shoppade lite också så det blir nya kläder ikväll, alltså lika trevligt !



A constant reminder


Ibland måste man påminna sig själv



Håll tummarna !

Bild från förra veckan innan vi gick ut i onsdags. Men hur som helst, vaknade rätt tidigt idag, halv åtta. Har ätit frulle och ska ta och hoppa in i duschen snart och göra mig klar. Drop-in på Visby tatuering på torsdagar, så vart tror ni att jag ska idag. DIT SÅ KLART ! Hoppas, hoppas, hoppas att de har tid idag. Vill verkligen ha min tatuering som jag sucktat efter ett tag nu. Håll tummarna, om det blir av så får ni se senare.



Jag är igång igen !

Jag plågade mig själv i motionsspåret igår. Gick först 1 km-spåret och sprang sedan 2 km-spåret. Inte för att det var så långt men i 25 graders värme och en otroligt otränad Carolin så räckte det kan jag säga. Nu gäller det bara att jag håller i gång och inte tappar igen.. så att jag får börja om från början, igen.
 
2 km löpning: 14 minuter och 4 sekunder.



Kan inte klaga

Jag har tänkt att jag skulle gå upp klockan sju idag men det var inte ens någon idé att försöka. Haha, jag fick fasen inte upp ögonlocken så somnade om och sov till halv nio, inte så länge kanske men välbehövligt eftersom jag inte sovit bra på två veckor. Sitter och studerar lite nu och kikar ut över havet genom fönstret, kan inte klaga ! Och så tänkte jag kolla upp om det finns något motionsspår i närheten som jag hittar till utan att åka/köra vilse på vägen dit.



Jag är en sötsak !

 
Mycket har hänt sedan senast. Jag har liksom haft fullt upp ! Jag har varit på Gotland, jobbat, varit på Gotland igen, umgåts med tjejerna, börjat mitt tredje år på högskolan med ett helt nytt programm denna gång och nu.. nu är jag på Gotland igen. Var nere på högskolan på en föreläsning imorse och eftersom ena katten är lite stressad över ett nytt ställe (tog med mig katterna till mamma eftersom vi har målare hemma mer eller mindre hela veckan) så valde jag att kila hem istället för att sätta mig i biblioteket och plugga. Funderar dock på det imorgon.
 
Men framför allt, som bilden visar, så var jag och brudarna och nostalgi-partade på Stanleys. AWESOME !



RSS 2.0