Lite rund om magen

 
Idag var det dags för vaccinering av våra små bebis och då kollar dom tänderna lite snabbt, känner på katten och lyssnar på hjärtat  lite snabbt. Missy (på bilden) var "lite rund om magen" men det var ingen större fara. Hon trodde att hon hörde ett blåsljud på härtat på Gizmo som tack gode gud så var det inget. Allt gick bra hos vetrinären till slut i alla fall, alltid lika skönt att veta att katterna är friska !



Work

 
Ska iväg och jobba lite såhär på kvällskvisten. Är eventuellt sista gången jag har privatundervisning hos denna familj. Känns tråkigt, men ändå bra att de inte behöver min hjälp längre. Hoppas verkligen att eleven kommer in på den gymnasie linje han vill !
 
Har kommit på att jag passar bättre än vad jag trodde i välmarkerade ögonbryn. Har aldrig markerat dom så starkt förut. Började med det för 2 veckor sedan kanske och jag trivs väldigt bra i det. Ser bra ut också, om jag får säga vad jag tycker !



Ledarskaps studier

 
Det känns som om jag aldrig blir klar med att läsa.. jag bara läser och läser och läser, nu har jag bara 4 kapitel kvar i boken. Funderar på att skippa dom och börja på nästa så att jag kan börja skriva imorgon. En uppgift ska in på tisdag och den andra på torsdag. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ !
 
 



New wallet

Dethär tillhör inte riktigt garderoben, men ändå. Jag köpte en ny plånbok när jag var på ön, de är inte lika brun som den ser ut att vara, den är orange. Och så blev det två diadem också, alltid bra att ha.
 
Skönt att slippa använda min gamla plånbok. Jag hade en sån där i svart läder som en pappor brukar ha. Och som pricken över i:et hade jag vunnit den under en kurs när jag praktiserade på byggföretaget JM AB så det stod JM i fodret över allt. Jätte bra försig, och bra kvalitet, men nu är jag lite mer kvinnlig !
 
Köpte allt på Åhlens, plånboken kostade bara 299 kr och diademen var nästan gratis så billiga dom var.



Min favorit ö !

Jag åkte över till mammsen och hennes karl på Gotland i söndags och stannar till söndag som kommer nu i helgen. Idag var det i alla fall jätte fint väder så jag passade på att ta en promenad längs strandpromenaden här i Visby och fotograferade lite. Åh vad jag älskar denna ö  !
 
 



Barbarella

 
Jag beställde smyken från Barbarella till mina piercingar för fyra veckor sedan och i fredags kom de äntligen ! Det brukar bara ta 1-2 dagar, max 3 att få hem smyckena men det strulade lite med min adress. Kanske inte så konstigt, jag har bytt adress fyra gånger på två år så det var väl bara en tidsfråga innan det skulle strula till det. Hur som helst, älskar smyckena !
 
Den till naveln är perfekt storlek, täcker liksom hela naveln så att man inte ser de andra stavarna (jag har fyra hål i naveln) alls som ligger bakom. Och jag hade tänkt att jag skulle ha klövern på ovansidan av naveln och spadern på undersidan man det vart för tungt med tanke på att de är rätt stora och jag kunde inte prata ordentligt, lespade som satan, så har en kula på undersidan och kjlöverna på ovansidan bara. Men då har jag ju en att byta med om jag tröttnar på klövern, det är ju sweet !
 
 
För er som vill ha massvis med smycken att välja på och köpa de billigt så rekomenderar jag verkligen Barbarella.



Sick peoples

 
Mitt öga har fortfarande inte lagt sig helt men men, vad ska man göra åt saken. Igår var jag  helt sjuk trött, hade verkligen ingen energi alls, jätte läskigt. Låg i sängen till fyra innan ja orkade upp. I dag har jag i alla fall redan hunnit varit hos terapeuten och nu ska vi bege oss in till stan. Karlns tur att gå till läkarna och han hittar ingenstans så jag är snäll och följer med så att han hittar rätt. Har jag sagt att jag varit ledig hela denna vecka, börjar inte skolan fören på måndag igen. Super skönt ! Men nu måste jag kila, dags att åka.



Ledig

Oj oj oj, vad jag har studerat hjärnan ur mig känns det som. Skickade in det sista för dessa två kurser i söndags respektive måndags och iår låg jag i sängen till klockn tre och bara gjorde ingenting och spelade spel på telefonen. Ibland måste man få göra det också. Förutom jobbet så är jag ledig fram till måndag. Och på sönda åker jag till mammsen på Gotland och stannar där en vecka.
 
Men nu ska jag försöka komma på vad jag ska köpa till min kära far i en försenad 50-års present.



En liten present

 
När jag kom hem från fikan med min kusin igår så hade min karl varit och köpt en liten present till mig. Ett multifärgat glitterlack från OPI, ett lila magnetic-lack från Isador + två (!) magneter. Vart så himla glad ! Som student har man inte alltid råd att köpa sådant själv. Ååååh, jag vill testa nu ! Glad tjej !



Splash

 
Resultatet av gårdagens lekstuga. Rätt nöjd faktiskt, första gången jag "målade" med sugrör. Alltså blåsa färgen på nageln. Det blev dock väldigt tjock med nagellack så jag vet inte riktigt hur länge detta kommer hålla. Men det är en annan femma. Fått lite nytt av karln min som jag vill testa ändå.



Snälla, väx inte upp så fort !

 
Jag var i stan och fikade med min ena kusin idag. Cafe 60, alltid lika god Chai latte med sojamjölk ! Hur som helst, min kusin har börjat plugga här i stan nu, finans- och bankrådgivare. Sånt som jag inte fattar ett jota av men blir imponerad av andra som gör det.
 
Mitt äga är fortfarande lite svullet som ni ser, men det har sagt sig otorligt mycket. Men körde på en lätt sminkning idag äneå för att inte irritera ögat så mycket. Utöver själva grunden hade jag lite mörkbrun skugga på 2/3 av ögon locket och en brun med schimmer i som jag sotade pytte lite med. Eyeliner längst ut med en liten kråkspark, highlighter under brynen och mascara. Och självklart målade bryn också.
 
Det  är lite sjukt hur man ser på sina yngre kusiner ibland. Även om hon bara är ett år yngre än mig så har jag svårt att acceptera att hon faktiskt är 20 år gammal nu och växer upp hon också. Hon ska ju alltid vara min lilla kusin liksom. Men det kanske blir så ännu mer när man inte ses så ofta. Träffades senast för 1,5 år sedan och innan det var det säkert 7-8 år sedan. Hur som helst, kul att hon är här nu i alla fall så vi kan träffas oftare !
 
Nu ska jag plugga innan det är dags att äta. Dillstuvad potatis med lax. MUMMA för magen det !



It's time to play !

 
Med en vit bas över hela nageln, sju andra lack och sugrör kan man nästan uträtta underverk. Blev sjukt nöjd med mina naglar i alla fall, bild kommer under dagen eller ikväll !



RSS 2.0