L-O-V-E the colour !



Köpte ett nytt nagellack förra veckan och jag testade det i lördags.. och det ser fortfarande nymålat ut. Jag har slängt på lite stenar nu också för att hetta till det lite. Men seriöst, 29,90 kr på Ö&B. Det gillar vi !




Söt som socker

Jag får ju såklart inte glömma bort den socker söta sommarklänningen jag fick av min underbara man. Och inte bara det att den är socker söt, den är så himla mjuk och skön att ha på sig också. Ett tunt brunt skärp i midjan och ett par tygskor, helst ljus ljus rosa, så är outfiten komplet. Vitt, brunt och rosa.




Paljett-krage

Jag och min man var i Skärholmen.. förr förra helgen, och jag fick med mig en super söt blus hem från Monki. Älskar paljetterna på kragen också. Kommer bli så sjukt fräscht att ha till ett par jeans och några riktigt snygga pumps. Ge mig sommar nu, tack !




All I do

Jag bara pluggar, pluggar och pluggar. Till och med nu, en lördags morgon.. Har verkligen mycket just nu och om två veckor ska jag redovisa mitt utkast till rapporten om förstudien till en projektering om vindkraft. Men idag tänkte jag faktislt att jag skulle göra lite annat än att plugga så det kommer komma upp lite mer. Kanske gör lite tidsinställda inlägg för kommande dagar också så att det inte står helt stilla här.





RSS 2.0