Befinner mig på mitt älskade Gotland

 
En bild från när jag och min älskade mamma var ute och åt i Lördags kväll. Så himla mysigt !



Klockan: tidigt

 
Jag tänkte att jag skulle sova länge idag men lillkatten kom och skulle pront väcka mig vid klockan sju. Vid åtta gav jag upp och gick och gjorde frukost. Mannagryndgröt med drottningsylt och en stur mugg te så klart. Smarrigt !



I did my nails today

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. Innan
2. Filade till och tog bort missfärgningar på naglarna
3. Underlack
4. Vitt, lätt skimmrande, lack på tipparna
5. Avslutade med en lila glitterkant under det vita och topplack



Forever is only the beginning

 
Bilden är inte den bästa och gör inte tröjan rättvisa.. men de är inte det som de handlar om nu.
Det handlar om att jag älskar trycket.



Home

Kom hem för en halv timme sedan ungefär och har haft en super skön dag i Trosa. Satt i solen och pratade och fikade med pappa och hans kvinna, sen efter ett tag så åkte vi in till själva Trosa och åt lunch/middag på Tullhuset. SÅ JÄVLA GOD HAMBURGARE !!! Men nu sitter jag och slappar i soffan och tittar på Tinas sommarkök.

Fixade naglarna imorse efter jag hade besiktat bilen, som nu är godkänd, tänkte slänga upp en bild lite senare.



L O V E the dress !

 
Älskar den här klänningen !
 
Åker ut till min far i Trosa under dagen, hare gött !



Ny design

Hittade denna design bland gratis designer på Designa Din Blogg och jag skiter i om 2000 andra har samma, fastnade verkligen för den. Gillar den skarpt ! Och så har jag varken tid eller orken till att göra en egen design.

Like it !



Ibland blir man så lycklig

Wohooo, fixa lampor + bromsar bak på bilen = 7000 spänn.



Good morning !

 
Varit uppe sen klockan 7 imorse. Gick upp, åt frukost, lämnade bilen på mekonomen och sedan tog jag en promenad. Det vart ungefär 5,6 km och tog mig 55 minuter, helt okej och himla skönt ! Riktigt fint väder idag, men jag har huvudvärk så jag får se vad jag hittar på. Blir det värre får jag dra ned persiennerna och ligga still hela dagen.
 
Haha, ser ju sjukt blek och sliten ut.. jag som faktiskt fått lite färg i år och sover som en jävla stock. 



Det börjar arta sig

 
Som lovat, såhär ser "soff-delen" av vårt vardagsrum ut. Ny soffa, nytt soffbord och nya tavlor. Riktigt nöjd faktiskt ! Vi ska bara se till att få väggarna vita. Om inte hyresvärden vill göra det gör vi det själva eller ser om någon vi känner kan göra det åt oss. Tapetskarvarna är skit fula, släpper lätt och så är tapeten trasig på vissa ställen. Skönt med lite ljusare också.



Middag på 15 minuter

Ugnsbakad lax med citronsalt, svart peppar och olivolja. Ugnsbakade vitlöksklyftor. Provensalsk sallad. Gul paprika. Tomat. Gurka. Feta ost. Gräddfil.
 
Jag varken orkar eller vill stå och laga middag i 1-1,5 timmar som jag vanligtvis gör när karln är hemma. Jag älskar att laga mat, men jag hatar att äta själv. Så idag blev det en stor sallad med lax och vitlök. Middag på 15 minuter, helt perfekt !



Home alone

Ligger i soffan och gör verkligen ingenting ! De senaste dagarna har jag och min älskade man varit på muséeum, Hallmylska som är mitt favorit museeum, fikat i stan och bara solat och haft det gött i solen. Nu ör han på landet i Flen med sina föräldrar, vi var där några dagar i början av semestern men han ville åka ned några dagar till. Jag får se vad jag hittar på men det löser sig alltid.
 
Jag funderar på att ta en promenad om vädret blir bättre, men tills jag bestämt mig ska jag fortsätta ligga här.



Home sweet home

Har spenderat några dagar på landet i Flen tillsammans med min bättre hälft. Myst, grillat, sovit och tagit första doppet. På lördag nästa vecka åker vi igen, men ska försöka vara lite aktiv här nu när vi är hemma.



Snaaart, snaaart, SNAAART !!!

 
Tisdag och det är sista veckan innan semestern börjar. Efter fredag väntar 4 veckors semester. Lär bli mycket som på bilden ovan, hare gött i solen. Dock utan alkoholen, dricker inte längre. Blir bland annat Gotland och Flen.



Viktigt, men tråkigt, som man ofta glömmer

Fick äntligen tummen ur röven och gjorde rent mina sminkpenslar idag. Jag vet att man borde göra rent sina penslar en gång i månaden men det är ju så förbannat tråkigt. Men nu ligger det på tork så det blir väl som vanigt att jag gör rent dom om 2-2,5 månader igen. Haha, det är ju så tråkigt att jag glömmer det med flit !



Ung för min ålder

Jag får ofta frågan hur gammal jag är på jobbet och oftast blir reaktionen från den som frågade förvånad. De flesta tror nämligen att jag är runt 17-18 år gammal.. jag är 21. Hade jag varit 25 eller äldre hade jag säkert blivit överlycklig över en sådan kommentar men nu vill jag ju inte se ut som en tonusbasillus (tonåring), jag vill ju vara halv vuxen. Menjag hoppas att mitt unga utseende håller i sig när åldern stiger.



Äntligen !

Galet skönt det är att äntligen ha ett soffbord igen. Vi gav bort vårat till dom som köpte våran gamla soffa, eftersom vi annars hade slängt det så är det ju bättre om det kommer till användning. Men idag fick vi tummen ur röven och åkte till IKEA ochi nförskaffade ett nytt. Vart riktigt bra ! Bild kommer lite senare när jag orkar ta en för just nu vill jag bara ligga i soffan och ta det lugnt. Är så himla seg idag.
 
Och juste, vi har nya assnygga tavlor också på mina favoriter ovanför soffan - Marilyn Monroe och Elvis Presley.



Nytt i garderoben

Shorts med högmidja, 100 kr från H&M (ord. pris 149 kr)
 
Köpte även ett sjukt underbart linne i flouserande rosa som det kommer bild på. Men dessa shorts är jag helt kär i. Sitter perfekt, älskar färgen och dom är galet sköna ! Vart rätt glad att jag kunde ha strl. 34 också. Det var antingen de eller 44 som fanns kvar. Hade de haft ett par i 32 så hade det varit ännu mer perfekt.



Ta aldrig någon för givet !

Ta aldrig någon för givet, inte ens din livskamrat. Vårda dina relationer och visa dom du älskar att du verkligen älskar dom. Och dom som betyder lite extra mycket för dig, se till att dom får veta det ibland och vad du än gör, ta dom inte för givet.



RSS 2.0