Dear dairy !

To day I've been doing nothing.

Så jävla skönt ! Behövde verkligen en lugn dag efter alla inlämnar som varit nu. MEN jag hann in med allt i tid vilket var en tenta, en kompletering, en rapport på 10 sidor (endast resultat-delen) och en inlämning på 8 sidor. Och allt detta hann jag med under en vecka. Så jävla grym jag är i bland, klappar mig själv på axeln lite.

Jag har dock målat naglarna idag. Ska gå och göra klar nu. Spännande, testar något nytt !



GAAAH

Jag har fått en dag längre på mig att få in inlämningen jag håller på med nu men vill verkligen hinna in med den idag innan 23:59 så idag, liksom igår, kommer att eka tomt här. Jag är snart tillbaka. Ska bara plugga söndag mig lite först.



Tatuerad tå och mörkblå naglar

 
Jag hade lite egentid igår kväll så jag passade på att måla tånaglarna och rensa bland mina lack. Blev att jag slängde runt 10 stycken. Men jag brukar mer eller mindre aldrig rensa bland mina lack så när man väl gör det så bli det att en hel del ryker. Dock är ju detta en anledning till att få fylla på förrådet igen ! Tycker förresten att det är super snyggt med mörkblå tånaglar. Och jag målade alla mina 8 tånaglar då jag inte har några naglar på lilltårna.
 
Och när vi ändå är inne på mina tår så tatuerade jag min stortå för två veckor sedan. Om någon undrar så läker den precis som den ska också. Haha, det finns en historia bakom denna tatuering som jag inte tror ni skulle finna lika rolig som jag gör den så jag utelämnar den. Men nu vet ni i alla fall att jag har en tatuerad tå och jag passar på att avråda alla som någonsin funderat på att tatuera tårna från att göra det. FY FAN VILKEN SMÄRTA !!!  Jag har ändå rätt hög smärttröskel men det var fan helt jäkla sinnes sjukt vad ont det gjorde.



Akuten

Usch, har suttit på akuten flera timmar idag tillsammans med karln min. Han ramlade igår och gjorde illa handen rätt ordentigt och imorse var den supersvullen så det var bara att åka direkt efter frukost. Som tur var så var inget brutet och ingen spricka men troligtvis har något hamnat i klämm men det skulle troligtvis lägga sig om några dagar. Sen har vi bara hunnit handla massa mat inför veckan som kommer och nu sitter jag här. Inget plugg idag har jag hunnit med, men mailade och frågade om jag kunde få lämna in inlämningen på onsdag istället för på tisdag. Det borde inte vara några problem. Nu ska jag ta det lite lugnt och sen blir det att laga mat.



Awesome t-shirt från Vero Moda

 
Var ju som sagt i Skärholmen igår och detta är t-shirten jag köpte, tok-diggar den ! Och det var ett riktigt fynd också, den hade kostat 159 kr vilket inte är så mycket men det var 30% rea på den så betalade bara 112 kr. Blev förvånad över att Vero Moda hade så mycket snygga t-shirtar. Gaaaah, har en riktig jeans&t-shirt period nu !



I don't like drugs but the drugs likes me

 
Nej, jag är inte drogad på bilden även om det ser så ut.. MEN FY FAN VAD MITT ÖGA ÄR SVULLET !!! Om Quasimodo skulle haft en dotter skulle man kunna tro att det var jag. Dock har det lagt sig till hälften av hur svullet det var i morse när jag vaknade och det tackar jag gudarna för. Men det gör ont till och med när jag blinkar. Det blir inget smink och inga linser tills dett har blivit bra igen..



Värt 20 kr

 
Köpte ett nytt nagellack för några veckor sedan på MAXI när dom hade något erbjudande som jag passade på att prova förra veckan. Det är lite mer orange i verkligheten bara. Helt klart värt 20 kr. Dock är det väldigt tunt så man får många många lager, eller få tjocka, beror på hur mycket tålamod man har. Jag målade fem lager.



Med stort T

Helt slut ! Pluggat som ett djur och igår var vi ute en liten sväng. Med betong på LITEN. Var i Skärholmen och shoppade lite i går också, jag skulle ha en vinter jacka men kom hem med ett par jeans, en t-shirt och en kavaj. Men men, det tycker jag att jag var värd ändå !
 
Men men, idag är jag trött som ett as. Inte bakis men trött med stort T. Ska ta och plugga lite så att jag får in min rapport snart. Helst inom en timme eller så. Ha det gött så höres vi, kommer nog bild på mina inköp på måndag eller så.



Instagram

Jag har fullt upp med plugg här hemma och tänkte att jag skulle lägg upp lite snabba inlägg båda idag och igår med bilder från min instagram.. men det fungerar liksom inte för mig att få ihop instagram med blogg. Tyvärr. Men ja, sådär har jag inte heller tagit så mycket bilder på instagram men om någon skulle vara intresserad av att kika in där tills jag fått undan en hel del skolarbete så heter jag CAERULAJN. Enjoy !



Jag älskar senapsgult

Igår efter jag skrivit klart tentan belönade jag mig själv med en ny höstjacka. Karln hade fått ett erbjudande från H&M om 20% rabbat på allt om man handlade på deras hemsida så jag var ju ändå tvungen att passa på eftersom det var sista dagen att använda det igår. Hihi !
 
 
Jag stod i valet och kvalet mellan dessa två färger. Jag var och testade jackan i butik för att se att den satt snyggt, så himla jobbigt att skicka tillbaka och hålla på. Men det var i alla fall den senapsgula till slut. Jag tror att jag är en av de få som äääääälskar den färgen. Hur som helst, 499 kr kostade jackan utan rabbaten men jag betalade bara 399 kr. FYND !



ÄNTLIGEN !!!

Nu är äntligen hemtentan inskickad ! Gjorde klart den igår, stängde av datorn och målade naglarna för att koppla bort skolan, och nu på morgonen har jag läst igenom och finputsat den lite. Nu är det bara att hoppas på att jag blir godkänd. har inte haft en omtenta på 1,5 år så skulle kännas lite snopet om jag måste göra om det hela. Så med det sagt, HÅLL EN TUMME FÖR MIG, håller man två så betyder det otur vet ni va.
 
Lägger upp en bild på mina naglar sen och lite nya lack som jag har köpt senare !



Perfectly perfect

Allt som var så perfectly perfect, hur kunde det bli såhär.
Hur gör man för att hitta tillbaka, hur gör man för att väcka den låga till liv som ännu inte slocknat men som nu bara glöder
 
Det där när man älskar någon så otroligt mycket men allt har bara gått för långt.



IKEA

Hemma från IKEA och sitter i sängen igen, vilket innebär att jag ska fortsätta med hemtentan.
 
Handlade lite ljus, en ugnsform, pizzaslicer och lite sådant.. nödvändigt. Var inne på H&M också och testade en jacka som jag är super sugen på. Ska beställa från deras hemsida eftersom jag får 20% rabbat just nu så man får vara smart och passa på. Kan lägga upp bild lite senare när jag har fått lite gjort på tentan och känner mig förtjänt av en paus.



Journey

Det där när man legat i sängen hela dagen och lyssnat på Journey och skrivit hemtentan.
 
 
Sa jag att jag skulle kunna offra några kroppsdelar (förutom ögon och öron) för att få se Jorney live ?!



Sjukstuga

Ligger hemma och är sjuk.. mindre kul när man egentligen ska jobba. Skolan jag hade två veckor heltid på frågade om jag kunde jobba två veckor till, vilket jag tackade ja till, så jag jobbar och sliter fortfarande. Och jag får så dåligt samvete av att vara sjuk när man egentligen ska jobba, men vad ska man göra, är man sjuk så är man.
 
Hur som helst, knarkar c-vitaminer i tablettform, i juiceform och i fruktform. Hoppas att jag kan jobba på fredag igen.
 
Men nu ska jag nog ta och försöka få lite plugg gjort och sen sova lite till. Haha, när jag tänkte efter så hoppas jag dock mest på att jag ska orka gå och ta en dusch snart. NOLL energi !
 



RSS 2.0